ANM, prognoza meteo. Vremea de Crăciun, 25 - 26 decembrie

Vreme
Vreme

ANM, prognoza meteo. Vremea de Crăciun, 25 - 26 decembrie. Zăpada, ninsori de Sărbători? La ce trebuie să ne așteptăm, de Crăciun. Meteorologii au anunțat deja.

ANM, prognoza meteo. Vremea de Crăciun, 25 - 26 decembrie. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, potrivit ANM. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele care ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval.

ANM, prognoza meteo. Vremea de Crăciun, 25 - 26 decembrie. În București, soarele își va face apariția, deși cerul va fi parțial noros. Pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, maximele și minimele termice se vor încadra între -7°C și 2°C. Vântul va sufla cu 11 km/h dinspre SV pe timpul zilei și cu 7 km/h dinspre SV, potrivit vremea.ido.ro. Ceața va persista, fără ploi sau ninsori. Pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, maximele și minime termice scad cu două grade Celsius. Ziua sunt așteptate ploi, iar în noaptea de 26 spre 27 decembrie va ninge în București.

Vezi și: ANM, prognoza meteo. VREMEA pe o lună, 17 decembrie - 14 ianuarie

Vremea de Crăciun 2018. Temperaturi la munte

ANM, prognoza meteo. Vremea de Crăciun, 25 - 26 decembrie La munte, de Crăciun, temperaturile vor ușor scăzute față de Ajun, iar ceața va persista pe întreaga zi. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 5°C și -2°C. Vâbtul va sufla cu 6 km/h dinspre V, pe timpul zilei și cu 7 km/h dinspre V, pe timpul nopții. Noaptea sunt așteptate ninsori. În a doua zi de Crăciun, vremea va fi mult mai rece, cu ninsori ziua și ger noaptea.

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni, 17 - 30 decembrie 2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel