Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară

Sectorul 1
Sectorul 1

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară Chiar dacă tocmai a trecut o noapte de Cod Portocaliu în Capitală și peisajul este unul înghețat, se anunță temperaturi de primăvară în București, chiar în săptămâna următoare. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară De luni, începe să se încălzească în București. Dacă duminică, maxima zilei va fi de doar 1 grad, luni vom avea temperaturi cuprinse între -2 și 5 grade Celsius. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară În ciuda temperaturilor ridicate, va fi înnorat și va ploua aproape toată săptămâna. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară Marți, minima zilei va fi pozitivă. Vor fi temperaturi între 2 și 8 grade Celsius, dar vor fi precipitații. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară Va ploua și miercuri, când temperaturile vor fi la fel ca marți. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară Joi, vom avea temperaturi între 2 și 9 grade Celsius. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară Vineri, vom avea temperaturi cuprinse între 1 și 8 grade Celsius. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară În weekend se anunță soare cu nori și temperaturi cuprinse între 3 și 9 grade. Vestea bună e că se vor opri și ploile și bucureștenii se vor bucura, cu adevărat, de vremea de primăvară. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară Temperaturile sunt mai ridicate decât în mod normal și vor continua așa în toată țara în următoarea lună, potrivit prognozei ANM. 

Vezi aici: ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: Temperaturi ridicate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel