Vreme CANICULARĂ la mare. Puncte de prim-ajutor

Canicula
Canicula

Primăria Constanţa a anunţat, vineri, 30 iunie, deschiderea a 12 puncte anticaniculă în oraş, ca urmare a atenţionării meteorologice de cod portocaliu - caniculă şi disconfort termic accentuat pentru perioada 30 iunie - 1 iulie, transmisă de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea.

Aşadar, conform unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului Constanţa, pentru prevenirea şi limitarea efectelor fenomenelor meteorologice prognozate pentru zilele de vineri şi sâmbătă, serviciile primăriei au amenajat puncte de prim-ajutor medical în 12 locuri din oraş după cum urmează: Club pensionari, zona Delfinariu, strada Zorelelor nr. 69 bis; Club pensionari zona Eden, strada Soveja, nr. 77, bl. 35B; Club pentru pensionari zona Far, strada Aurora nr. 2, bloc PF1; Club pentru persoane cu handicap zona Tomis III , piaţa veche; Pavilion de vară pentru pensionari amenajat în parcul din Tomis II; Pavilion de vară pentru pensionari amenajat în parcul de la Casa de Cultură; Pavilion de vară pentru pensionari amenajat în zona Poarta 6 Port, strada Brizei; Pavilion de vară pentru pensionari amenajat în Parcul Tăbăcărie - Ţara piticilor; Pavilion de vară pentru pensionari amenajat în piaţeta Badea Cârţan; Pavilion de vară pentru pensionari amenajat în zona CET, aleea Albatrosului; Pavilion de vară pentru pensionari amenajat în parcul de la Gară şi Pavilionul de vară pentru pensionari amenajat în parcul Teatrului de Stat.

"Deoarece va fi instituit codul portocaliu, Serviciul Inspectorat Protecţie Civilă din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa are în planul său de măsuri pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă asigurarea fiecărui punct de prim-ajutor cu personal medical specializat care va asigura asistenţa medicală de urgenţă între orele 11.00 şi 18.00. Amplasamentele menţionate mai sus sunt dotate cu filtre de apă şi aparate de băuturi calde (ceai şi cafea). În plus, în aceste zile se asigură stropirea carosabilului pe bulevarde şi străzile principale iar fântânile arteziene din oraş vor fi pornite în vederea diminuării disconfortului termic", conform reprezentanţilor municipalităţii.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel