Vrancea: Patru minori de 13 şi 14 ani, acuzaţi de furt

Patru minori cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani sunt cercetaţi de poliţie pentru că ar fi pătruns în casa unui bărbat din Mărăşeşti de unde au sustras bunuri în valoare de peste 20.000 de euro şi 100 de grame de aur în valoare de 17.000 de lei, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

'În noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, Poliţia Oraşului Mărăşeşti a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa tatălui său din oraşul Mărăşeşti şi au sustras mai multe bunuri. În urma cercetărilor efectuate, au fost identificaţi principalii suspecţi în cauză, patru minori cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani', a informat, miercuri, IPJ Vrancea.

Potrivit IPJ, cei patru minori ar fi sustras din locuinţa victimei diverse bunuri în valoare de 20.680 euro, dar şi 100 de grame de aur, în valoare de 17.000 lei, o parte din bunurile furate fiind înstrăinate către un bărbat de 26 de ani din judeţul Galaţi, care a fost identificat de poliţie. Prejudiciul a fost recuperat parţial şi predat părţii vătămate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel