Urmărește emisiunea live


Vrancea: Angajaţii penitenciarului Focşani au donat sânge pentru ajutorarea copiilor nevoiaşi

Funcţionarii publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Focşani au donat sânge, joi, tichetele valorice primite în urma donării fiind valorificate pentru sprijinirea unei asociaţie care oferă servicii de cazare şi îngrijire pentru mame şi copii aflaţi în situaţii vulnerabile, a informat instituţia. 

'Joi, funcţionarii publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Focşani au donat sânge. (...) Personalul Penitenciarului Focşani a organizat şi o acţiune de ajutorare a copiilor aflaţi în grija preotului Tudor Marian, în cadrul 'Asociaţiei Sfânta Sofia - Credinţă, Nădejde şi Dragoste' din localitatea Găgeşti, prin oferirea de alimente, haine şi jucării, precum şi produse achiziţionate în baza tichetelor valorice primite de către donatorii de sânge', a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Focşani, comisar şef Geta Gură.

Potrivit instituţiei, angajaţii Penitenciarului Focşani şi-au propus ca prin aceste activităţi să sensibilizeze opinia publică cu privire la susţinerea unor categorii sociale aflate în nevoie. Acţiunea de donare de sânge a angajaţilor penitenciarului a avut loc în contextul sărbătoririi 'Zilei personalului din sistemul administraţiei penitenciare', din data de 29 iunie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel