Urmărește emisiunea live


Vouchere vacanță. Anunț oficial pentru 1,2 milioane de români

Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță

Vouchere vacanță.  Ministerul Turismului anunță, oficial, că voucherele de vacanță vor fi menținute și-n 2019. 

Vouchere vacanță.  ”Una dintre cele mai importante măsuri ale Guvernului României va fi menținută și în 2019. Fiecare român, care lucrează în sistemul de stat, va beneficia și anul viitor de vouchere de vacanță în valoare de 1450 lei.” este anunțul Ministerului Turismului. 

Voucherele de vacanță este o măsură foarte populară luată de acest nou minister și de interes pentru români. 

Vouchere vacanță.  Efectele benefice asupra industriei turismului din România prin introducerea acestei măsuri a determinat Ministerul Turismului să promoveze la nivelul Guvernului păstrarea voucherelor de vacanță și pentru anul 2019.

Vouchere vacanță.   ”Voucherele de vacanță au reprezentat o gură de oxigen pentru industria din turismul românesc. Vă pot spune că a crescut numărul unităților de cazare pentru care a fost solicitată clasificarea de la ministerul turismului. Datele de până acum arată că au fost înregistrate cu 15% mai multe cereri la minister, decât în aceeași perioadă a anului trecut. Deci, nu doar românii au avut de câștigat de pe urma acestei măsuri, ci și proprietarii de hoteluri și pensiuni, așadar tot mai mulți antreprenori au căpătat încredere că pot investi în turism, că acest sector este profitabil", a spus Ministrul Turismului, Bogdan Trif. 

Vouchere de vacanță pentru 1,2 milioane de români

Vouchere vacanță.   Măsura acordării voucherelor de vacanță vizează 1,2 milioane de români care sunt încurajați, astfel, să-și petreacă concediile în țară.

Vouchere vacanță.  Potrivit INS, România a înregistrat anul acesta o creștere de 4,1% în primul semestru a numărului de turiști în comparație cu aceeși perioadă a anului trecut, iar acest aspect se datorează și voucherelor de vacanță, potrivit analizelor financiare comunicate și de mediul privat.

Voucherele de vacanță pot fi utilizate doar în hotelurile şi pensiunile din România și asigură cazarea, masa, transportul, tratamentele în staţiunile balneare şi serviciile suplimentare oferite de unităţile de cazare, dar și alte servicii incluse în pachetul turistic achiziţionat de beneficiar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel