Vouchere de vacanță. Viorica Dăncilă, anunț de ultimă oră

Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță

Vouchere de vacanță. Viorica Dăncilă a făcut un anunț important pentru toți bugetarii.

Vouchere de vacanță. Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la ședința de Guvern, că voucherele de vacanță vor fi acordate și anul viitor. Măsura a fost luată după ce a primit o analiză a impactului pozitiv pe care l-a avut acordarea acestor tichete. 

Citește și: Voucherele de vacanță. Oportunitatea despre care nimeni nu știa. Corina Martin: Da, o pot face

Vouchere de vacanță. Una dintre cele mai importante efecte ale programului a fost relansarea turismului balnear, care în ultimii ani a avut de suferit, iar investițiile au fost minime. Premierul a anunțat că dezvoltarea stațiunilor balneare este una dintre prioritățile Guvernului pentru anul viitor.

Vouchere de vacanță. "Tot în această ordonanță am propus finanțarea unui fond privind dezvoltarea a 31 de stațiuni balneare de interes național pentru care vom aloca suma de 310 milioane lei în anul 2019", a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: Voucherele de vacanță 2018. Corina Martin, BOMBĂ: Sunt valabile, nimeni nu poate opri

"Se văd roadele folosirii voucherelor de vacanţă"

Potrivit statisticilor ANAT, iunie rămâne luna cu cea mai mare valoare a voucherelor emise în 2018, şi anume 125 de milioane de euro.

"Se văd roadele folosirii voucherelor de vacanţă în acest an. Zonele turistice populare, dar şi cele mai puţin frecventate în anii anteriori, au înregistrat un trafic ridicat. 2018 a fost anul în care pachetele de vacanţă în România realizate de agenţiile de turism s-au vândut cu rapiditate nu numai în timpul verii, ci şi pentru sărbătorile de iarnă. Agenţii de turism i-au îndrumat pe proprietarii de vouchere să aleagă cea mai bună opţiune pentru ei", a declarat preşedintele ANAT, Nicolae Demetriade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel