Vouchere de vacanță 2019. Cât valorează, cum pot fi folosite, anul acesta

Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță

Vouchere de vacanță 2019. Cât valorează, cum pot fi folosite. Autoritățile acordă vouchere de vacanță și în 2019. Cum vor putea fi folosite, anul acesta.

Vouchere de vacanță 2019. Cât valorează, cum pot fi folosite. Valoarea acestora va rămâne tot de 1450 de lei. Acestea n-au fost indexate odată cu mărirea salariului minim pe economie, scrie a1.ro.

Vouchere de vacanță 2019. Cât valorează, cum pot fi folosite. Legea nr. 165/2018 a intrat în vigoare de la 01 ianuarie 2019 și reglementează tichetele de masă, tichetele de creșă, tichetele cadoul tichetele culturale și voucherele de vacanță. 

Vezi și: Vouchere de vacanță 2019. Situație revoltătoare

Cum pot fi folosite voucherele de vacanță

Vouchere de vacanță 2019. Cât valorează, cum pot fi folosite. Cu voucherele de vacanță puteți lua alături pe oricine doriți, membru al familiei sau prieten, vă puteți acoperi orice cheltuială din concediul de odihnă, singura condiție fiind ca acesta să fie efectuat în România. Valoarea maximă a voucherelor va fi egală cu șase salarii de bază minime brute. Valoarea nominală permisă pentru fiecare voucher de vacanță pe suport de hârtie va fi multiplu de zece lei, dar nu mai mult de 100 de lei.

Vouchere de vacanță 2019. Cât valorează, cum pot fi folosite. Persoanele care beneficiază de vouchere de vacanță pot pot achiziționa servicii precum cazare, masă, transport, servicii de tratament și de agrement sau pachete turistice. Legea impune însă la folosirea voucherelor achiziționarea a cel puțin o noapte de cazare. Locațiile în care vor fi folosite voucherele trebuie să aibă autorizație / licență de la Autoritatea Națională pentru Turism.

Vezi și: Telefon la volan, lege nouă: "Se propune interzicerea"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel