Urmărește emisiunea live


Vouchere de vacanță 2019. Situație revoltătoare

Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță

Vouchere de vacanță 2019. Voucherele de vacanță au fost un succes pentru turismul românesc. De aceea, vor fi acordate și-n 2019 și 2020. 

Vouchere de vacanță 2019. Din păcate, voucherele de vacanță arată o mare problemă a societății românești: lipsa de informare. Într-un grup al profesorilor, unde subiectul de discuție este reprezentat de voucherele de vacanță, întrebările cu privire la folosirea acestora continuă chiar și-n 2019. 

Vouchere de vacanță 2019. Astăzi, de exemplu, o postare din grupul profesorilor a lansat următoarea întrebare: ”Ați primit voucherele de vacanță pentru ANUL ȘCOLAR 2018 - 2019?”. Chiar dacă voucherele de vacanță se acordă anual, pentru anul în curs, nu în funcție de anul școlar. Această întrebare a venit de la un profesor. În plus, sunt persoane care scriu: vauchere sau vaucere. 

(w670)

(w670)

(w670)

Vouchere de vacanță 2019. O altă întrebare a fost ”Îmi poate spune și mie cineva dacă a putut folosi voucherele numai la restaurant fără să fie nevoit să plătească și pentru rezervarea unei camere?”. 

Vouchere de vacanță 2019. Întrebările sunt zilnice, în ciuda răspunsurilor altor profesori cu privire la vouchere. În plus, sunt persoane care susțin că anul acesta nu se mai acordă vouchere și acele persoane răspund altora care caută să se informeze pe grupurile de Facebook. 

Vouchere de vacanță 2019. Situația este una anormală. Voucherele au fost acordate și-n 2018 și, teoretic, în 2019, nu ne-am mai fi așteptat la astfel de întrebări, cu toate acestea sunt adresate pe Facebook, și vin chiar de la profesori, primii care ar trebui să știe să se informeze. 

Doar DCNews a publicat în nenumărate rânduri precizări cu privire la aceste subiecte ridicate, răspunsuri la aceste întrebări.  

Iată doar câteva exemple: 

EXCLUSIV Vouchere de vacanță. Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2019, tot ce trebuie să știi

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2019-2020. Veste fabuloasă! Decizie în Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel