VOUCHERE DE VACANȚĂ. Oferte și beneficii majore

Toți românii care lucrează în sectorul public vor primi, până la sfârşitul lunii noiembrie, o primă de vacanţă în valoare de 1.450 de lei, sub formă de vouchere.

Astfel, vor exista și reduceri de până la 35% și pachete turistice la un preţ special cu voucherele de vacanţă emise de Up România.

"Ne bucurăm că putem să oferim românilor soluții pentru o vacanță reușită și accesibilă în România. Angajaţii din sectorul public sau privat care primesc vouchere de vacanţă emise de Up România au reduceri semnificative pe parcursul anului 2018 și pot beneficia de pachete pentru vacanţa de vară la un preţ special", a declarat Elena Pap, director general Up România, potrivit unui comunicat.

„Prin intermediul partenerilor strategici ai Up România, beneficiarii voucherelor de vacanţă Chèque Vacances pot plăti, de exemplu, 833 de lei pentru un sejur de 7 zile/persoană la Marea Neagră, în lunile de vară, la un hotel de 3 stele. Ofertele sunt disponibile pe portalul dedicat: www.vacanteromanesti.ro. Voucherul de vacanţă este acceptat de numeroase agenţii de turism acreditate, pensiuni, hoteluri şi unităţi de tratament. Emis pe suport de hârtie sau electronic, acesta poate fi folosit pentru plata serviciilor turistice pe teritoriul României: cazare, masă, transport, tratament balnear, servicii de agrement. Serviciile turistice plătite cu voucherele de vacanţă cuprind cel puţin o noapte de cazare. Instituțiile care vor acorda vouchere de vacanță este necesar sa aibă prevăzut în buget acest tip de cheltuială. Printre reprezentanții sectorului public care pot beneficia de vouchere de vacanță Chèque Vacances se numără cadrele didactice, angajaţii primăriilor, ai consiliilor locale şi judeţene şi ai direcţiilor subordonate acestora, angajaţii poliţiei locale și cei ai spitalelor municipale şi judeţene”, se mai precizează în comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel