Vouchere 8 martie, cadou pentru angajate. Ce valoare au

Vouchere 8 martie. Femeile reprezintă 52% din forța de muncă a României, iar de 8 Martie există un beneficiu extrasalarial special pentru ele.

Vouchere 8 martie. Vouchere 8 martie, pentru femei. Ce valoare au. Conform cadrului fiscal (Legea 165/2018), angajatorii pot acorda doamnelor, cu ocazia zilei de 8 Martie, vouchere cadou în valoare de 150 de lei. Voucherele cadou astfel oferite sunt scutite de impozite și contribuții sociale atât pentru companii, cât și pentru salariate. Edenred România estimează că 1 din 6 companii care acordă beneficii extrasalariale va oferi în acest an vouchere cadou angajatelor de 8 Martie.

Vouchere 8 martie. "Mărțișoarele, florile sau dulciurile sunt minunate desigur, însă în viața profesională așteptările angajatelor tind să fie mai degrabă pragmatice decât pur sentimentale. Voucherele cadou combină impactul emoțional al unui gest special de recunoaștere din partea companiei cu impactul financiar direct în puterea de cumpărare a fiecărei angajate. Voucherele cadou rămân în topul preferințelor, pentru că oferă fiecărei angajate libertatea de a-și alege ea însăși un cadou potrivit", declară Dana Sîntejudean, General Manager Edenred România & Moldova.

Vezi și: Dieta cu mere și ouă. Slăbești rapid în câteva zile

Voucherele cadou, pe locul 4 în topul beneficiilor extrasalariale

Vouchere 8 martie. Conform analizelor Edenred, voucherele cadou sunt pe locul 4 în topul beneficiilor extrasalariale acordate de companii în România, alături de tichete de masă, decontarea transportului, asigurări sau abonamente medicale private și vouchere de vacanță. Companiile pot oferi vouchere cadou atât angajaților, cât și copiilor minori ai acestora, de Crăciun, Paște și 1 iunie, iar de 8 martie, doar angajatelor. Aproximativ 400.000 de angajați, adică 8% dintre angajații din România, au primit în ultimul an vouchere cadou Edenred ca beneficiu extrasalarial la locul de muncă.

Vouchere 8 martie. Voucherele cadou au uz universal, iar rețeaua de comercianți parteneri Edenred include toate marile lanțuri de hipermarketuri și supermarketuri, precum și brand-uri renumite de fashion și cosmetice, librării, bijuterii, jucării, IT & electronice, accesorii, decorațiuni, bricolaj, articole de sport. 

Vezi și: "Te iubesc de nu te vezi". Gabriela Cristea, înlocuită: Am simţit că ceva nu este bine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel