Votul pentru Cioloș la conducerea PLUS a PICAT. Transmisiunea, întreruptă

Votul pentru Dacian Cioloș a picat. Transmisiunea a fost întreruptă. 

Tehnica se pare că le-a dat bătăi de cap membrilor PLUS. Votul pentru Dacian Cioloș la Convenția PLUS nu a fost deloc simplu pentru cei din sală. După ce le-au fost prezențați pașii de accesare a platformei, s-a demarat votul pentru Dacian Cioloș ca președinte al PLUS. În acel moment, totul s-a blocat. 

Problema se pare că a apărut după ce s-a dat startul la vot. Din cauza faptului că totul se transmitea live, se pare că au încercat să voteze atât cei pezenți în sală cât și cei care urmăreau procesul pe pagina de Facebook, neaflându-se în sală. 

După mai mute încercări de a vota pe județe sau în ordinea impusă de organizator, se pare că s-a luat decizia de a se opri transmisiunea. 

"O să meargă, nu ne panicăm, sigur o să meargă. Haideți să mai încercăm. timpul nostru alocat pentru vot este de 30 de minute în total, așa că vă rog să nu ne panicăm. În 30 de minute vom reuși să votăm într-un fel. (...) Ați reușit? Nu merge! Am să vă rog, pe cei care vă uitați pe Facebook la noi, nu votați pentru că nu puteți vota. Doar delegații prezlenți în această sală votează. Este foarte important pentru că probabil platforma se încarcă și cu persoanele care ne văd și încearcă să voteze președintele", a susținut organizatorul. 

Vezi și: SCANDAL URIAȘ la convenția PLUS! Microfon tăiat: "Supunem la vot dacă rămâneți pe scenă în acest moment"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel