Românii din diaspora au votat deja pentru turul doi. Zegrean: Mă îngroziți! Domnul președinte AEP trebuie să meargă acasă

Augustin Zegrean
Augustin Zegrean

Augustin Zegrean, fost președinte CCR, a comentat situația actuală care privește alegerile prezidențiale din diaspora. 2.000 de români au votat deja pentru turul al doilea, aceștia primind buletine de vot pentru ambele tururi.

"Oamenii ăştia nu știu pe ce lume trăiesc. Nu se poate să prevadă legea aşa ceva. Cine ştie cine va fi în turul doi? Nu este scris scenariul pentru turul doi. Mă îngroziţi, nu cred ce spuneţi! Domnul preşedinte AEP trebuie să meargă acasă. Dacă au făcut aşa, înseamnă că au cheltuit banii de pomană şi vor  trebui să dea seamă pentru asta. Sigur va contesta cineva rezultatul alegerilor pentru că, la sfârşit, din doi unul va pierde şi cel care va pierde eu sunt sigur că va contesta, ştie că sunt asemenea nereguli. Categoric este o neregulă. Cum să fie în regulă să votezi de astăzi pentru turul doi, dacă nu ştii cine va fi în turul doi? Aşa ceva nu se poate lămuri. Dacă ei au trimis două rânduri de buletine de vot... Voturile acelea vor trebui anulate de BEC. Cert este că nu pot fi luate în considerare. Nu au cum să fie luate acele voturi. Turul doi poate nu va exista", a declarat Augustin Zegrean la Antena 3.

Vezi și: Alegeri prezidenţiale 2019. 2000 de români au votat deja pentru turul II

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel