Vot mâine pentru Meleșcanu în Senat. Elena Cristian, la Realitatea TV: MIZA e alta! PSD îi testează

Elena Cristian, redactor-șef DCBusiness, a subliniat, la Realitatea TV, că PSD are o miză exactă mâine, la votul din Senat. Jurnalista a admis că PSD face jocuri, pentru că încă se joacă, dar la fel face și ALDE care ”vrea să se întoarcă la guvernare”. 

CExN al PSD a decis, luni seară, ca mâine să fie dat votul pentru Teodor Meleșcanu la șefia Senatului și săptămâna viitoare, miercuri, să fie dat votul pentru Guvern, cu noua formulă și noii miniștri. 

Întrebată dacă ”cei de la ALDE fac un joc necinstit”, Elena Cristian a răspuns, la Realitatea TV: ”O parte dintre parlamentarii ALDE, da. Chiar o bună parte. Miza de mâine nu e să fie ales Meleșcanu președintele Senatului, ci să fie ales cu un număr mult mai mare de voturi decât are nevoie dl Meleșcanu ca să treacă. În aceste condiții, PSD îi testează influența d-lui Meleșcanu în toată această situație. Jocurile încă se fac și eu sunt convinsă, din ceea ce știu, că se negociază foarte intens. Condițiile puse de o parte a Opoziției au fost de restructurare a Guvernului și tocmai asta face Viorica Dăncilă, se duce acum în Parlament cu un Guvern restructurat.”

”Și ALDE face jocuri. ALDE vrea să se întoarcă la guvernare” a subliniat Elena Cristian, amintind că sunt secretari de stat și subsecretari care n-au plecat nicăieri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel