EXCLUSIV  Vot decisiv Senat. Val Vâlcu: Opoziţia a picat primul test. Cum se vor înţelege la guvernare, dacă acum nu au reuşit?

Senat
Senat

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut o serie de comentarii privind votul pentru şefia Senatului, afirmând că opoziţia nu a reuşit nici de această dată să se ralieze în spatele unui singur candidat. 

"Au fost puşi trei candidaţi la şefia Senatului, iar treaba asta nu face decât să favorizeze candidatul PSD, în cazul de faţă domnul Meleşcanu. Asta pentru că ALDE îşi va vota propriul candidat, pe Iani Popa, PNL pe Alina Gorghiu şi PSD, care e cel mai mare grup de la Senat, propriul candidat. Voturile opoziţiei se splitează, iar PSD merge cu Teodor Meleşcanu. Asta e o variantă! 

Dacă opoziţia nu a reuşit să ajungă la un acord pe funcţia de şef al Senatului, PMP, PNL, USR, etc, cum se vor înţelege pe Guvern? Ăsta era un prim test pentru ei. Puteau să aleagă o persoană pe care să o susţină toţi în defavoarea PSD-ului, dar nu au reuşit să înţeleagă, pentru că au venit cu două variante", a explicat Val Vâlcu. 

Cei trei candidaţi la şefia Senatului sunt Teodor Meleşcanu, Alina Gorghiu şi Iani Popa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel