Voropchievici: Ce poartă noroc în funcție de zodie

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a prezentat, în rubrica „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, informații interesante pentru zodii.

HOROSCOP BERBEC

Berbecul se află sub influența focului. Trandafirii sunt pe primul plan, mai sunt și lalelele, begonii, cactușii aceia care înfloresc. Dar planta ocrotitoare, protectoare este caprifoiul.

HOROSCOP TAUR

Pentru ei, tot ce înseamnă roz bombon, violete africane, mușcată, dar nu aia roșie aprinsă. Pentru Taur, la fel de benefici sunt și trandafirii.

HOROSCOP GEMENI

Cum sunt ei agățători, asparagusul este planta care prinde, are ceva. Ei sunt pe ascensiune în permanență. O orhidee, o mirtă, dar și levănțica noastră sau lavanda le aduce noroc.

HOROSCOP RAC

Este mare iubitor de apă, tot ce înseamnă flori pe care să le ude toată ziua. Aloe vera, agave, florile albe și pietrele tot albe sunt benefice pentru Rac. Crinii, gardeniile.  

HOROSCOP LEU

Iubește florile în nuanțe luminoase, deschise, hibiscus, cală, chiar și floarea-soarelul. Există și acele margarete superbe.

HOROSCOP FECIOARĂ

Preferă plantele de talie mică, levănțica, rochița rândunicii, sângele voinicului. Dar florile care le aduc noroc sunt zorelele de grădină.

HOROSCOP BALANȚĂ

Crizantemele, stânjenelul.

HOROSCOP SCORPION

Pentru ei, care sunt o fire mai autoritară, dar și sensibilă, îi atrage un cactus, o camelie, dar și crizantema. Florile norocoase pentru ei: crizantemele.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

La fel ca Balanța, iubește florile neobișnuite: palmier pitic, citricele, iubește narcisele, lalelele. Rozmarin este planta care le aduce noroc.

HOROSCOP CAPRICORN

Sunt perseverenți, răbdători, vor o plantă care să reziste cât mai mult. Nuanțele calde de la gladiole, de la crizanteme, de la panseluțe, ficușii, dafinul. Planta care le aduce noroc este garoafa.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Spiritul independent și amator de lucruri neobișnuite își lasă amprenta și pe nuanțele de flori. Orhideea este planta care le aduce noroc.

HOROSCOP PEȘTI

Sunt niște sensibili, delicați, au o gamă de flori interesante: magnolie, orhidee, zambile, plante de acvariu. Dar cu toate acestea, floarea dedicată pentru ei este crinul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel