VOLTAJ, EUROVISION 2015. Călin Goia, prima reacție

VOLTAJ, EUROVISION 2015. Trupa Voltaj va reprezenta România la Eurovision, cu piesa "De la capăt", după ce a câștigat selecția națională ce a avut loc duminică seara la Sala Polivalentă din Craiova.

VOLTAJ, EUROVISION 2015. Călin Goia, pe scena de la Eurovision, a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care au votat trupa Voltaj.

VOLTAJ, EUROVISION 2015. "Am fost emoționat când am urcat pe scenă. Publicul din Craiova ne-a făcut să ne simțim ca acasă. Când am aflat rezultatul au trecut emoțiile. Sunt convins că juriul și publicul au votat cu sufletul. Eu cred că mesajul nostru se va face auzit și în Europa. De-asta am venit la Eurovision. Mulțumim foarte mult pentru că ne-ați votat. Mulțumim echipei noastre tehnice, dar și fanilor care ne-au ajutat foarte mult", a zis Călin Goia după ce a aflat că trupa Voltaj a câștigat Eurovision 2015 România.

VOLTAJ, EUROVISION 2015. "Românii au vrut să ducă mesajul nostru la Viena și astfel în fața Europei. Deja ne facem planuri astfel încât să ajungem mai sus de locul doi", a mai spus Călin Goia.

VEZI ȘI: SCANDAL Eurovision 2015. "VOLTAJ", câștigătorul EUROVISION. Scrisoare către Stelian Tănase

VOLTAJ, EUROVISION 2015. Trupa Voltaj a primit 24 de puncte. Votul juriului de specialitate și votul publicului, prin sms, au contat în proporție de 50 % fiecare.


VOLTAJ, EUROVISION 2015. Finala națională a inclus 12 piese, cuprinse într-un show de aproximativ 3 ore, ce s-a încheiat cu un recital al artistei Ruslana, câștigătoarea competiției Eurovision 2004. Aceasta a dedicat ultima piesă țării sale, Ucraina, în aplauzele publicului. "Luptăm pentru lumină. Aprindeți luminile, pentru a arăta că suntem uniți pentru pace", a spus artista, în timp ce spectatorii și-au aprins luminile telefoanelor mobile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel