Voiculeț, întâlnire cu părintele cântecului Zorba

Nicolae Voiculeț a susținut un concert pe cea mai importantă scenă din Grecia, cu ocazia preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

 Artistul Nicolae Voiculeț a susținut la 1 februarie 2019, concertul organizat de Ambasada României la Atena, cu ocazia preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene. La spectacol au fost prezenți reprezentanți ai mediului diplomatic, autorități elene, personalități din mediul cultural-artistic, precum si membri ai comunității românești din Grecia.

Citește și: Ștefan Mitroi: De ce ai nevoie pentru a reuși în afara României. "Se pun niște bariere"

O prezență deosebită la eveniment, a fost cea a cunoscutului artist George Dalaras, cel mai apreciat cântăreț și muzician grec din ultimii 50 de ani, care a venit special pentru a asculta naiul lui Voiculeț, fiind un mare iubitor al doinelor și folclorului românesc. De asemenea, cu prilejul vizitei la Atena, Nicolae Voiculeț a avut onoarea și bucuria de a fi primit în vizită de legendarul compozitor și dirijor Mikis Theodorakis, un zeu al muzicii grecești. A fost o întâlnire istorică, ce crează legături culturale și artistice la cel mai înalt nivel între România și Grecia.

Citește și: Aplicație anti-control pentru firme. Cum funcționează

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel