Voiculescu, despre a treia suspendare a lui Băsescu: "Aș face-o mâine"

Dan Voiculescu a dezvăluit culisele șantajului anchetat de către DNA. El a atras atenția și asupra posibilității suspendării președintelui Traian Băsescu. 

Dan Voiculescu a spus că așteaptă să se termine derularea făcută de către casa de avocatură, după care va prezenta totul public. El atrage atenția că Sorin Alexandrescu spunea, într-una dintre interceptări,  că "eu n-am nimic cu dumneata, problema mea e cu compania", iar domnul de la RCS-RDS ar fi încercat să-l atragă pe Alexandrescu în capcana șantajului prin răspunsul "Știti, eu, mama mea, familia mea".

Voiculescu a spus că vorbește zilnic cu fiica sa, Camelia, iar despre grijile invocate de către ea într-una dintre interceptări, spune: "eu îi dau griji în fiecare zi". El atrage atenția că discuția de la DNA a durat doar o jumătate de oră și că este o anchetă, nu un proces.

Validarea referendumui. O a treia suspendare

Dan Voiculescu este de părere că Traian Băsescu "a început o campanie furibundă în momentul în care cifrele oficiale ale INS au fost date publicității". Susține că următorul pas este să se verifice cum pot fi aplicate cifrele actuale referendumului din 2012, pentru a fi validat.

Despre o a treia suspendare, Voiculescu spune: "Dacă ar depinde de mine aș face-o mâine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel