Voiculescu a tăiat-o când o femeie a venit să reclame că un amendament important la buget nu a trecut. ”Îmi plânge sufletul!”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost protagonistul unui moment bizar, joi după-amiază. 

„Vorbesc... îmi plânge sufletul! Este foarte adevărat, îmi plânge sufletul... Nu au trecut amendamentele, mai ales amendamentul meu, că pentru unul m-am bătut, pentru medicina primară. Medicii de familie au salarii foarte mici, nu mici, pentru că sumele alocate medicinei primare, medicului de familie... Din suma alocată, trebuie să plătească cadrele medicale, toate materialele, tot. Mai rămâne cu foarte puțini bani. Mulți medici de familie sunt bătrâni. Fraților, vor ieși la pensie și noi nu o să mai avem medici de familie tineri!”, a spus o femeie, joi după-amiază, de față fiind și ministrul Vlad Voiculescu.

A precizat ulterior că nu este medic de familie. 

În acest timp, ministrul Sănătății a plecat.

Ulterior, Ana Maria Roman a zis la Antena 3: „La finalul Comisiilor reunite pe Sănătate, o doamnă care a depus un amendament, urmează să-i aflăm numele, a ieșit și și-a strigat durerea. Vorbea despre veniturile mici ale medicilor de familie. Vlad Voiculescu a profitat de moment și a plecat! A fugit de jurnaliști!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel