Vocea României. Tudor Chirilă: Văd o legătură între Brenciu și Trump

Giorgiana Croitoru / 22 noi 2019 / 21:16
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă continuă să-l tachineze pe Horia Brenciu, la "Vocea României".

A început o nouă ediție a emisiunii "Vocea României", iar jurații nu se abțin de la glume și tachinări. De această dată, Tudor Chirilă l-a asociat pe Horia Brenciu cu Donald Trump, asta după ce i-a fost greu să ia decizia în ceea ce-și privește echipa.

Spectacolul a început cu echipa lui Horia Brenciu, care a avut de luat o decizie grea, având la duet trei concurenți puternici. 

Horia Brenciu: Eu nu merg cu nimeni dacă nu vine Tudor Chirilă cu mine! Nu pot trăi fără tine!

Tudor Chirilă: Aualeu, hai, încă o oră și e ok. Aș vrea să rămână la montaj așa cum e să vadă vadă și lumea de acasă dimensiunea tragediei prin care trecem de câteva săptămâni. Nu doar că suntem aici asediați și băgați, dar suntem și lângă Brenciu, asta este grav. Văd o legătură între Brenciu și Trump cumva. Adică, din punctul meu de vedere, Trump e un soi de Brenciu, dar pe Twitter. El e în stare să zică pe Twitter întâi că apasă butonul nuclear și apoi, nu se poate face de râs pe Twitter, dacă a zis a zis: Bă, îmi pare rău că am scăpat tweet-ul ăsta, dar ce să faci, o să muriți toți, dar trebuie să apăs butonul, am niște followeri. Și vorbește multi Trump. Mult și prost.

La final, Horia Brenciu a decis. V-a merge mai departe cu Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune.