Vladimir Putin scoate artileria grea. Cerință extremă în Rusia

Vladimir Putin a interzis funcționarilor ruși să zboare cu companii aeriene străine.

Această decizie vine după ce el a cerut funcționarilor să nu mai plece în străinătate pentru vacanțe ori tratamente și să-și depună economiile numai în bănci din Rusia.

[citeste si]

Prin urmare, pentru deplasările în străinătate funcționarii ruși vor trebui de acum înainte să zboare numai cu compania națională Aeroflot. Va fi permisă totuși folosirea companiilor aeriene din statele grupate în Uniunea Economică Eurasiatică (Kazahstan, Belarus, Armenia și Kârgâstan).

Dacă destinațiile unde trebuie să ajungă funcționarii nu sunt deservite de Aeroflot și nici de operatorii aerieni din respectiva uniune economică, atunci se va putea apela la serviciile altor companii. O lege similară este în vigoare de mulți ani în China, informează Agerpres.

Acest decret apare după ce Putin a criticat recent înalții funcționari care pleacă la tratament în centre medicale din străinătate, liderul de la Kremlin atrăgându-le atenția că folosirea sistemului medical rus trebuie să fie pentru ei 'o alegere morală'. El a cerut de asemenea funcționarilor să-și petreacă vacanțele în Rusia, mai ales în zona Mării Negre și în peninsula Crimeea, să-și lichideze conturile din băncile străine și să-și depună banii numai în băncile rusești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel