Urmărește emisiunea live


Vladimir Putin, mesaj pentru ruși înainte de alegerile prezidențiale

Vladimir Putin le-a cerut compatrioţilor săi în mesajul de Anul Nou să-şi exprime dragostea faţă de familie, urându-le o 'schimbare în bine' în anul 2018 şi le-a mulţumit celor care 'cred în ei înşişi şi în ţara lor', consemnează agenţiile EFE şi Xinhua.

Putin a subliniat în mesajul său că Anul Nou este o sărbătoare a familiei şi că este important ca oamenii să-şi amintească şi să aibă grijă de părinţii lor, să-i înţeleagă pe copii şi să-i sprijine pe cei din jur.

'Noul An să aducă în viaţa fiecăruia şi a fiecărei familii o schimbare în bine (...) Vreau să le mulţumesc tuturor celor care cred în ei înşişi şi în ţara lor, pentru eforturile lor şi pentru rezultate', a spus liderul de la Kremlin, urându-le de asemenea ruşilor ca în anul 2018 'să vadă copii născându-se', mesaj ce vine în contextul degradării situaţiei demografice a Rusiei.

În pofida dificultăţilor economice şi a tensionării relaţiilor cu Occidentul, Vladimir Putin a reuşit să-şi menţină popularitatea şi este marele favorit al alegerilor prezidenţiale din martie 2018, pe care dacă le va câştiga va rămâne preşedinte până în anul 2024.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel