Vladimir Putin, legătură NEȘTIUTĂ cu Lenin și Stalin. Președintele Rusiei a confirmat

Puțină lume cunoaște legătura dintre Vladimir Putin și cei doi dictatori comuniști ai Rusiei, Vladimir Lenin și Iosif Stalin.

Astfel, bunicul lui Putin, Spiridon Putin, a fost un membru valoros al personalului lui Lenin, dar și Stalin. Spiridon Putin, bunicul liderului de la Kremlin, a fost bucătarul lui Lenin, dar și mai apoi al lui Stalin. Se pare că bunicul lui Vladimir Putin a scăpat de cele trei mari epurări pe care Stalin le-a făcut.

Informația a fost dezvăluită într-un documentarul de două ore, intitulat ”Putin”, documentar în care președintele Rusiei a declarat că Spiridon Putin a fost un membru valoros al personalului lui Stalin.

"El a fost bucătar atât pentru Lenin cât și mai târziu pentru Stalin", a declarat Putin, în timpul documentarului, informează Reuters.

Intervievatorul Andrey Kondrashov, care a devenit purtătorul de cuvânt al președintelui în campania electorală, a precizat că Spiridon Putin a continuat să gătească pentru unitatea sovietică până aproape moartea sa. Spiridon Putin a decedat în 1965 la vârsta de 86 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a precizat și el că informațiile din documentar sunt corecte, mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel