Vladimir Putin, anunţ BOMBĂ de la Kremlin

Surse autorizate de la Kremlin precizează faptul că Vladimir Putin, își va anunța din nou candidatura la șefia statului în noiembrie, potrivit publicației Kommersant. Propunerea lui în funcție va avea loc în două etape, conform unei strategii elaborate de aparatul prezidențial, mai precizează sursa citată. Alegerile prezidențiale din Rusia vor avea loc pe 18 martie, ziua anexării Crimeei.

Prima etapă va consta în anunțarea oficială de către Putin a candidaturii sale la Președinție în luna noiembrie. Anunțul ar fi, conform planurilor, precedat de mai multe evenimente la care preşedintele Putin va lua parte.

„Nu este normal să așteptăm până în decembrie, altfel tăcerea va fi percepută nenatural", a comunicat o sursă din Kremlin pentru Kommersant. Potrivit acesteia, formatul evenimentului ar trebui să semene cu o legătură telefonică directă între cetăţeni şi preşedintele rus. Se plănuiesc discuții cu oameni care vor cere lui Putin să candideze din nou, iar acesta va accepta.

A doua etapă constă în strângerea semnăturilor pentru candidatura lui Putin într-un termen cât mai scurt, astfel încât  înregistrarea candidaturii la CEC nu trebuie să depășească data de 6 ianuarie 2018.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel