Vladimir Putin a mințit-o pe Melania Trump. A recunoscut totul

Ema Apostu / 08 Martie 2018 / 11:20
putin trump
putin trump

Președintele rus Vladimir Putin a recunoscut că a exagerat ”un pic” vorbindu-i Melaniei Trump despre mărimea peștilor pe care i-a prins.

Președintele rus Vladimir Putin a recunoscut că le-a mințit un pic pe soția președintelui SUA, Melania Trump, și cea a prim-ministrului italian, Emanuela Mauro, atunci când le-a povestit despre isprăvile sale de pescar, scrie Sputnik.md.

Scurta discuție a liderului rus cu cele două doamne a avut loc la reuniunea G20, la Hamburg, pe 8 iulie a anului trecut.

”Am exagerat un pic”

"Le-am mai povestit despre Rusia, Siberia, despre pescuit. Desigur, așa cum se mai obișnuiește, am exagerat un pic în privința peștelui prins. Atunci când povestești despre pescuit, oare poți evita tentația de a exagera un pic? Le-am povestit despre Kamchatka, fauna noastră, despre urșii din Kamchatka, despre tigrii din Extremul Orient", a mărturisit Putin într-un interviu oferit în cadrul filmului documentar „Ordinea Mondială 2018".

De asemenea, el și-a amintit cum a le-a expus în linii generale programul de redresare a situației demografice și de susținere a mamelor și copiilor.

Potrivit lui Putin, soțiile politicienilor au fost impresionate de mărimea capitalului matern.

[citeste si]