Urmărește emisiunea live


VLAD, primul episod la Pro TV. Reacții fulger pe Facebook: Voi ăștia, haterii, chiar nu puteți să...

Facebook / VLAD
Facebook / VLAD

PRO TV a difuzat primul episod al serialului „Vlad”.

„Vlad” este o variantă modernă a poveştii contelui de Monte Cristo şi prezintă un bărbat dornic de răzbunare, nevoit de circumstanţe să îşi ţină ascunsă adevărata identitate. Așadar, serialul „Vlad” spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare. Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis, iar Diana Sărăcuțu este sora Elizei în serial, Roxana.

Distribuție

Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc poartă firul poveștii între trecut și prezent. Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan completează distribuția acestui serial remarcabil și punctează momentele esențiale ale intrigii.

„Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare. Este vorba despre o poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize", a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.

Reacții pe Facebook

După premiera de luni, cei care au urmărit primul episod din serial și-au exprimat părerile pe rețeaua de socializare Facebook. Iată câteva dintre mesaje:

Contele de Monte Cristo, România 2019. Păcat că se difuzează doar un episod pe săptămână.

Început identic Ezel.

Fraților, voi ăștia de nu vă place serialul, de ce comentați aiurea?! Nu vă place, nu vă uitați!!!! Fiecare e liber sa se uite la ce vrea, asa ca hai sa nu mai fim răutăcioși și sa ne uitam fiecare la ce ne place. 

Ezel la indigo.

Voi astia, haterii, chiar nu puteti sa va uitati linistiti la primul episod? Da, VLAD este o copie dupa un serial turcesc de succes ce a avut la baza cartea Monte-Cristo, dar macar recunoasteti ca distributia este foarte buna (joc actoricesc perfect) iar cadrele bine realizate. Nu mai vorbesc de locatie.

Superb!

Felicitari, un super serial Vlad!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel