Vlad Dragne, în genunchi, la catafalcul Regelui Mihai. Cine e elevul care a emoționat o țară

Vlad Dragne este numele elevului care a îngenunchiat la catafalcul Regelui Mihai. Momentul a fost surprins de un fotograf, iar imaginea cu el a devenit virală în mediul online.

 
 

Vineri, 22 decembrie, Vlad Dragne a fost prezent în platoul TVR1. A povestit că a stat împreună cu colegii săi câteva ore la rând.

Cu privire la imaginea care a devenit virală, a spus: „Mi-a trimis, într-o seară, tata mesaj pe Facebook cu fotografia și a zis: uite ce seamănă cu tine. Am crezut că glumește. Am crezut că a găsit-o într-un album de fotografii de acolo și nu i-am răspuns. În ziua următoare, când m-a luat de la înot, mi-a zis din nou: dar ce semăna copilul cu tine. I-am zis: eu eram. Tu?"

Am început să simt

„Emoția a început pe măsură ce am petrecut mai mult timp cu oamenii care erau acolo. Am început să simt. Erau o energie colectivă, o emoție, o admirație. Iar în fotografie a fost surprins practic un moment din acea emoție, un instantaneu, care zic eu că se simțea în toți oamenii care au trecut pe acolo. (...) Am făcut ce am simțit", a mai spus Vlad Dragne, elev în clasa a X-a la "Colegiul Național Sfântul Sava".

[citeste si]

Amintim că Regele Mihai I s-a stins din viață la data de 5 decembrie 2017, la vârsta de 96 de ani, la reşedinţa din Elveţia. Zilele de 14, 15 şi 16 decembrie au fost declarate de guvern zile de doliu naţional pe teritoriul României în memoria sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel