Vlad Cosma: Kovesi a fost foarte mult mințită - UPDATE

Fostul deputat Vlad Cosma, marți, 27 februarie, a făcut o serie de declarații.

"M-au citat în calitate de martor, nu știu să vă spun cum își desfășoară domnii procurori audierile", le-a spus Vlad Cosma jurnaliștilor marți, 27 februarie. "Domnul Negulescu minte, așa cum a făcut dintotdeauna", a mai spus acesta.

De asemenea, în opinia acestuia, și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost mințită. "Doamna Kovesi cred că a fost foarte mult mințită de acești patru procurori. Eu nici astăzi nu cred că dânșii s-au dus la șefa lor, cu toate că domnul Negulescu așa susținea. (...) Nu cred că s-au dus să informeze mai departe", a zis acesta.

"Le depun la dosar"

"Nu dețin înregistrări decât cu oamenii care au încercat să-mi facă rău", a mai spus Vlad Cosma. "La acest moment, le depun la dosar. Nu există înregistrări în care eu să nu apar", a adăugat acesta.

"Sunt martor în mai multe dosare. Sincer să vă spun, nici eu nu mai știu în câte", a mai declarat Vlad Cosma.

[citeste si]  

UPDATE: Am depus documente, am făcut un proces verbal şi urmează să fiu audiat. (...) Documente scrise şi poze. (...) Înţeleg că IJ s-a sesizat în legătură cu dezvăluirile pe care le-am prezentat în spaţiul public. O să depun aceleaşi documente. Sunt foarte mulţi martori care au declarat în diverse instanţe despre abuzuri şi metode ilegale folosite. (...) Săptămâna viitoare am sa dau o declaraţie completă. (...) Vreau să se facă dreptate, a spus Cosma la ieşirea de la PG, adăugând că a fost citat şi la Inspecţia Judiciară pentru ora 13.00.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel