Vlad Cosma, audieri la Parchetul General

Vlad Cosma
Vlad Cosma

Audiere surpriză, în această dimineață, la Parchetul General. Fostul deputat Vlad Cosma, cel de la care a pornit scandalul legat de DNA, ajunge în fața anchetatorilor, conform Realitatea Tv.

Fostul deputat Vlad Cosma şi tatăl acestuia, Mircea Cosma, fost preşedinte al CJ Prahova, au fost condamnaţi la cinci ani, respectiv opt ani de închisoare, fiind acuzaţi că ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova un milion de euro.

Firmele controlate de cei trei sunt, la rândul lor, trimise în judecată într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro, dosar în care sunt inculpaţi Răzvan Alexe, dar şi fostul angajat al Secretariatului general al Guvernului, Marcel Păvăleanu, alături de alţi oameni de afaceri din Prahova.

[citeste si]

Cât priveşte înregistrările date publicităţii de familia Cosma, anchetatorii susţin că "nu este clar când au fost purtate acele discutii, se pare că unele au fost purtate la ani distanţă de momentul comiterii prejudiciului. Reprezintă un amalgram de înregistrări, al căror sens nu este clar, si pe care inculpatul ar fi putut să le susţină singur în apărarea sa în cadrul procesului", a arătat procurorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel