Urmărește emisiunea live


Vlad Botoș, lider USR, a refuzat să vină în emisiunea lui Cozmin Gușă. ”Aia e, în emisiunea asta spunem adevărul, domnule Barna”

Gușă
Gușă

Cozmin Gușă a spus că un lider politic nu a dorit să participe la emisiunea pe care o realizează la Realitatea TV.

Analistul a spus că reprezentantul USR Arad a refuzat să vină, sâmbătă seară, la Realitatea TV pentru a participa la România 2019, deși inițial a zis că va participa. Cozmin Gușă i-a pregătit un scaun gol în platou.

”După ce a acceptat prezența în emisiunea, s-a mai gândit când a auzit că se dezbate și subiectul serviciilor secrete. A zis că, de fapt, are două nunți, deși inițial a acceptat. Asta este, în emisiunea aceasta spunem adevărul, domnule de la USR și domnule Dan Barna! Nu au dorit să participe la dezbaterea noastră. Îi așteptăm în continuare, dar scaunul rămâne gol. Lipsa participării la dezbatere poate să spună multe. Sper ca acești mai tineri colegi de la USR să se maturizeze pentru că nu vin la o confruntate corozivă. Vin la o bătălie de idei”, a spus Cozmin Gușă.

Traseism politic

Ulterior, în discuție a intervenit Gheorghe Falcă, lider PNL, care a zis că în cazul președintelui USR Arad nu se poate vorbi de oameni noi în politică.

”Ați zis dumneavoastră așa: mai tinerii politicieni, dar... președintele USR de la Arad, care trebuia să vină în această întâlnire, este la al patrulea partid și are ani în politică la fel cât am eu. Deci nu s-au adunat toți tinerii prin USR”, a spus Gheorghe Falcă.

VEZI ȘI: Octavian Hoandră, despre Mircea Diaconu: "Îl DISTRUGE!". Cozmin Gușă: "Meci de box cu Florian Coldea"

Vlad Botoș, președinte USR Arad, a fost membru PNȚCD, Forța Civică și PNL, ca apoi să se înscrie în USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel