Viziunea Arabiei Saudite față de situațiile din Orientul Mijlociu- conferință la BCU

Astăzi, 13 februarie 2020, în Aula Bibliotecii Centrale Universitară „Carol I” a avut loc conferința cu tema „Viziunea Regatului față de situațiile din Orientul Mijlociu” susținută de Excelența Sa domnul Adel Ahmed Al-Jubeir, Ministrul de Stat pentru Afaceri Externe și membru în Consiliul de Miniștri al Regatului Arabiei Saudite.

La eveniment au participat experți, profesori, jurnaliști, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la București, iar din Ministerul român de Externe: Mirela Grecu - Directorul Direcției pentru Diplomație publică, culturală și științifică, Radu Safta - Director General al Departamentului pentru afaceri globale, Dan Petre - Directorul Institutului Diplomatic Român.

Donație pentru BCU Carol I

 

Importanța valorilor promovate în mediul academic a fost subliniată și de mesajele Ligiei Deca - Consilier prezidențial pentru Educație și Cercetare, precum și a prof. univ. dr. ing. Gigel Paraschiv - Secretar de Stat în Ministerul Educației și Cercetări, prezenți la întâlnire.

Directorul general BCU Carol I, Mireille Rădoi, a dăruit E.S. Dl. Adel Ahmed Al-Jubeir două lucrări reprezentative pentru instituția gazdă, iar ca semn de apreciere Înaltul Oficial a oferit două prețioase volume Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, anunță un comunicat al instituției.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel