Vizită Timmermans. Ponta: Pleșoianu, naiv patologic. Dragnea l-a folosit

Victor Ponta a reacționat după vizita lui Frans Timmermans la București.

Victor Ponta transmite că Timmermans a găsit la Camera Deputaților ”niște pisici plouate care au miorlăit” că nu știu nimic de cererea de revocare a Laurei Codruța Kovesi sau cu proiectele de modificare a legii justiției, asta deși ”Dragnea & Co” se bat cu pumnii în piept că luptă împotriva Statului Paralel.

Fostul premier a mai transmis că jurnaliști, oameni onești sau politicieni precum Liviu Pleșoianu au fost folosiți de către liderul PSD.

„Dl. Frans Timmermans a venit la Bucuresti sa ii vada pe viu pe Dragnea & Co ( “tigrii” care rup televizorele in prime time si lupta cu Kovesi si “Statul Paralel” pana la ultima picatura de sange)! Si sa eventual sa faca eforturi uriase ca sa ii readuca pe “drumul drept” al UE.

Si a gasit la Camera Deputatilor niste pisici plouate care au miorlait ca ei “ nu stiu nimic si nu au nicio legatura cu cererea de revocare a lui Kovesi” sau cu proiectele de legi ( care oricum au venit de la CCR si stau la uscat in depozit)! Ma asteptam ca Dragnea sa ii spuna si lui Timmermans ca la OUG 13/2017 ca el “nu era in tara si nu stie despre ce e vorba”!

Imi pare rau de faptul ca jurnalisti si oameni onesti ( sau naivi patologici ca Dl Plesoianu) au fost inca o data folositi cinic doar ca material de negociere pentru ca dosarele lui Dragnea sa mai fie amanate pana la Pastele Cailor din Teleorman!

O farsa de prost gust ! In final Catavencu Dragnea si Coana Joitica Kovesi ( plus Klaus Trahanache) se pupa in scena finala - si noi ne vedem de ale noastre ; ca si dl Timmermans!”, a scris Victor Ponta pe contul personal de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel