Vitiligo, drama unei mame. La început, credeam că e cancer

O femeie a trecut prin multe pentru a arăta că „frumusețea este dincolo de piele”. Aceasta a învăţat să trăiască cu vitiligo, o boală a pielii, caracterizată prin prezenţa unor pete albe asemenea cretei care contrastează cu pielea.

Model, afaceristă și mamă, Iomikoe a observat pentru prima oară un loc mic de piele albă sub brațul ei cu 12 ani în urmă. La început, ea credea că are cancer. Iomikoe s-a gândit chiar să-și ia viața, reacţiile celor din jur fiind prea dure pentru ea. Dacă unii o urmăreau cu privirea pe străzi, alții refuzau să dea mâna cu ea, scrie Daily Mail.

La început, petrecea mult timp pentru a-şi acoperi cu machiaj pielea și purta doar haine cu mâneci lungi. Totul până când logodnicul ei i-a spus că o iubește aşa cum este. „Am vitiligo, am fost devastată, simțeam că lumea mea a fost spulberată", a spus ea. „Când eram copil, obișnuiam să fiu agresată pentru că aveam pielea întunecată și acum sunt două culori diferite. A fost dureros și devastator, m-am gândit chiar să-mi iau viața de mai multe ori. Oamenii obișnuiau să-mi privească mâinile, îmi spuneau lucruri foarte rele, copiilor le era frică de mine. Nu știam ce e, m-am gândit că a fost cancer la început. Am fost speriată şi foarte deprimată. Nu ştiam ce se întâmplă cu corpul meu, părinţii mei erau îngrijoraţi, dar mi-au spus că mă vor iubi mereu".  

Acum, înconjurată de iubirea familiei, Iomikoe a reuşit să înveţe să trăiască cu această afecţiune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel