Viorica Dăncilă: Sunt un om puternic. Voi merge până la capăt

Premierul Viorica Dăncilă crede că va fi o oarecare dezamăgire în PSD dacă se va ajunge ca moțiunea să treacă, însă candidatura sa la președinție nu va fi afectată.

”Nu am avut o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare eficientă” a spus Viorica Dăncilă, la interviurile Mediafax.

”Am luat o serie de măsuri care au ajutat comunitățile locale.  În scenariul că moțiunea va trece eu cred că lupta va fi și mai mare din partea PSD-iștilor, a primarilor noștri pentru a avea din nou un guvern social-democrat”, a completat ea.

Scenarii există”, a remarcat premierul, după ce moderatorul, Ion Cristoiu i-a spus că sunt unii din partid care ”abia așteaptă să fie înlăturată de la conducerea PSD”.

”Dar, de la un scenariu până la a-l pune în practică este o diferență mare. Nu cred! Ar fi o măsură pe care colegii mei nu ar lua-o. PSD nu poate să-și schimbe candidatul. (...) Ce să pui în loc? Să nu mai aibă PSD candidat? Va fi foarte greu. Eu sunt un om puternic. Spuneau că deja sunt deprimată, că plâng, că au venit colegii din partid să mă sprijine. Alții spun că nu voi avea puterea să merg mai departe. Vreau să-i asigur pe toți că am puterea să merg mai departe și voi merge până la capăt alături de colegii mei din PSD. Am o vechime prea mare în acest partid ca să îmi las colegii în urmă. Voi lupta ca și până acum”, a mai spus premierul Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel