Viorica Dăncilă, răspuns pentru Dacian Cioloș: E greu de acceptat. Știu bine ce vorbesc!

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă i-a transmis, duminică, 21 iulie, lui Dacian Cioloș, că, înainte de a vorbi despre performanțe, ar trebui să se uite la activitatea lui.

„Doamna Dăncilă este în poziție să vorbească de performanță? Mai ales la nivel european, după modul catastrofal în care a condus Guvernul până acum și după modul catastrofal în care PSD a guvernat? Prea puțin mă interesează părerea doamnei Dăncilă din acest punct de vedere", a declarat Dacian Cioloș, în cadrul unei conferințe de presă.

Dăncilă: Cel mai ușor e să critici

„Am văzut declarația unui fost premier, care îmi reproșează că vorbesc despre performanță. Eu cred că, înainte de a veni cu anumite declarații în spațiul public, trebuie să ne uităm la ceea ce am făcut noi. Eu ascult fiecare cetățean, încerc să înțeleg care este supărarea sau care este direcția pe care vrea să o aibă acest Guvern. Dar, în momentul în care un Guvern zero îți vorbește de performanță... e cam greu de acceptat. Când un fost comisar al României, cu un portofoliu important, nu a făcut nimic pentru România – și știu bine ce vorbesc – (...) este greu să crezi în aceste cuvinte și reproșuri", a spus Viorica Dăncilă, duminică, tot în cadrul unei conferințe de presă.

„Eu cred că, atunci când vii cu anumite acuze, să ai anumite rețineri, având în vedere modul în care ai gestionat anumite lucruri în activitatea ta. Dacă aveai performanță, ascultam despre acest lucru. Dar, în momentul în care critici și nu vii cu nimic în loc, este greu de ascultat. Dar cel mai ușor este să critici”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel