Viorica Dăncilă, propunere premier. Norica Nicolai: O surpriză

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat, la TVR 1, că propunerea Vioricăi Dăncilă pentru ocuparea funcției de premier a fost o surpriză.

”Am fost puțin surprinsă, pe surse se vehiculau diverse nume, însă tot ceea ce pot să spun este că doamna Dăncilă, pe care o cunosc din activitatea noastră de la Bruxelles și dintr-o relație personală decentă și normală, este un om mai puțin obișnuit pentru ceea ce am avut până acum, dacă o comparăm cu domnul Tudose. Este un om care este profesionist, am lucrat foarte bine cu dânsa pe proiectele de dezvoltare regională. Este un om care nu este conflictual și mai ales, după părerea mea, este un om care este dispus să asculte. Dacă va avea consilieri buni și eu sper că asta se va întâmpla, lucrurile vor merge bine. Nu vom mai avea dispute pentru că nu este genul de personaj impulsiv și orgolios, este un om destul de echilibrat.”, a spus Nicolai la emisiunea România 9.

”S-a și văzut în Guvern cine venea cu bățul prin gard și că tot timpul erau disfuncții care erau vizibile în presă. Atunci când ești prim-ministru și îți dorești să reglementezi niște lucruri cred că prima obligație, fiind un om politic, fiind pus de un partid politic acolo, nu prin merite personale, trebuie să găsești soluțiile fără ironii ieftine, fără dispute.”,  a mai adăugat aceasta. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel