Viorica Dăncilă, prima oară în campanie, mesaj dur: Nu-mi este ușor

Premierul Viorica Dăncilă vorbește pentru prima oară în campanie pentru alegerile europarlamentare. 

Iată principalele declarații: 

- Mă bucur să fiu astăzi la un eveniment atât de important pentru Organizația PSD Botoșani. 

- Este un moment de bilanț al realizărilor pe care le-ați avut. 

(...) 

- Avem un program de guvernare foarte bun, care a avut ca obiectiv cetățeanul, am cuprins creșterea veniturilor, investiții, am curprins abordarea diferitelor sectoare de activitate, acțiunea noastră pe plan extern. Cu efort și cu sprijinul fiecăruia dintre dvs, reușim să-l punem în practică. 

- Nu este ușor, nu-mi este ușor. Am fost cel mai atacat premier de după 1989, dar n-am făcut și n-o să fac niciun pas înapoi. 

- Am o datorie față de cetățenii acestei țări, fața de țara mea, față de cei care mi-au acordat încredere, mă refer la președintele partidului, Liviu Dragnea, la conducerea PSD, la toate județele care m-au susținut. 

- Am pus cărămidă cu cărămidă, împreună cu dvs., au venit alții și au conjugat verbul a dărâma, am luat-o iar de la capăt, România și românii nu-și mai permit experiențe, trebuie ca împreună să mergem pe același drum, să vorbim cu toți cetățenii care vor binele acestei țări. România și românii au nevoie de PSD, singurul partid alături de cetățenii României și care apără țara în exterior. 

- Nu am vrut să atacăm pe cineva, am vrut să ne facem treaba, ca rezultatele muncii noastre să le resimțiți dvs., am vrut să facem pași împreună, să facem cât mai multe lucruri, poate nu am reușit tot ceea ce ne-am propus, dar vom lupta pentru fiecare pas. Proiectul nostru de țară include cetățenii României, proiectul celorlalți, bazat pe jigniri, pe plângeri penale, pe atac la persoană, pe un plan al urii și al dezbinării nu este benefic pentru niciunul dintre noi, nici pentru țară. 

- Ca să vorbești ca un proiect de țară, trebuie ca fiecare cetățean să se regăsească în acest proiect. 

- Trebuie să ne gândim ce Românie dorim pentru copiii și nepoții noștri, care sunt proiectele pe care le vrem, dacă dezbinarea și ura, jignirile și trădarea țării sunt mai importante decât proiectele făcute pentru oameni, decât realizările PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel