Viorica Dăncilă, premier. Lider european reacționează

Președintele Klaus Iohannis a acceptat nominalizarea PSD-ALDE de premier al României. Viorica Dăncilă va fi prima femeie prim-ministru din istoria României.

Sergei Stanishev, europarlamentar și președinte al Partidului Socialist European, i-a transmis un mesaj de susținere Vioricăi Dăncilă, prin care o felicită pentru nominalizarea în funcția de premier al României.

„Felicitări, Viorica Dăncilă!

O felicit pe prietena mea Viorica Dăncilă pentru nominalizarea oficială de către conducerea PSD, pentru a fi desemnată drept noul prim ministru al României. Viorica este o foarte bună colegă, foarte apreciată în familia noastră a Partidului Socialist European și implicată temeinic în proiectele noastre.

În calitate de membru al Parlamentului European, Viorica a lucrat neîntrerupt și a colaborat foarte eficient în cadrul echipei S&D, unde a avut mulți susținători. Eu sunt unul dintre ei - lucrând împreună cu multe ocazii și colaborând pentru diverse proiecte, am ajuns să cunosc și să apreciez abilitățile sale, munca sa consistentă și competența, la fel de ridicată precum experiența sa în problemele europene.

Ea a muncit foarte mult în Parlamentul European pentru agricultura românească, făcând tot posibilul să facă produsele românești cât mai cunoscute în Europa, în timp ce a luptat și pentru măsurile de dezvoltare a agriculturii europene, în general.

De asemenea, ea este cunoscută drept o adevărată luptătoare a drepturilor femeilor și a egalității între sexe, luptând alături de colegii noștri pentru drepturile femeilor în Uniunea Europeană.

Sunt fericit că prietenii mei din PSD au desemnat o femeie prim-ministru și-mi doresc ca întreaga echipă să îndeplinească cu succes mandatul primit din partea votanților români", semnează Sergei Stanishev, fost premier al Bulgariei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel