Viorica Dăncilă, premier. Drulă (USR) : Este ultimul apel

Deputatul USR Cătălin Drulă a lansat, vineri, un apel către parlamentarii PSD de Timiş să nu voteze învestirea Guvernului Dăncilă, întrucât premierul desemnat ''nu este competent pentru acest post''. 

Doamna Dăncilă nu este competentă pentru acest post. PSD a coborât foarte jos nivelul în politica românească, singurul criteriu de selecţie fiind obedienţa faţă de Liviu Dragnea, şi am ajuns să punem oameni de la filiala locală a acestuia care i-au fost de folos de-a lungul timpului. Fac un ultim apel la PSD Timiş să nu voteze învestirea acestui Cabinet Dăncilă, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, deputatul Cătălin Drulă. 

El a susţinut că PSD a dovedit în acest an că este incapabil să guverneze, fiind vizibilă "o incompetenţă" la toate ministerele şi instituţiile centrale, unde obedienţa faţă de Liviu Dragnea a fost singurul criteriu de guvernare. 

Lege, nu promisiune

Deputatul USR a mai afirmat că programul de guvernare al PSD s-a dovedit a fi o colecţie de minciuni, pornind de la promisiunea de creştere a salariului medicilor de 3.600 de euro lunar, din ianuarie 2018, sau scăderea taxelor, care s-au transformat în reintroduceri de accize la benzină şi creşterea preţului carburantului, până la nerespectarea legii privind salarizarea bugetarilor, votată în vara anului 2017 şi potrivit căreia salariile în plată trebuiau să fie mai mari cu 25%. 

Este o lege, nu o promisiune, pe care PSD a încălcat-o, potrivit căreia toţi bugetarii trebuiau să aibă de la 1 ianuarie 2018 o creştere de 25% în mână faţă de luna decembrie, dar legea a fost anulată prin trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat. (...). IT care este sectorul cel mai dinamic şi aduce peste 8% din PIB, dar a fost lovit prin această revoluţie fiscală, au scăzut salariile sau au crescut contribuţiile angajatorilor, a explicat Drulă. 

Deputatul a mai punctat că, pentru infrastructură, 2017 a fost un an zero, iar singurul scop al guvernării PSD+ALDE a fost dărâmarea Justiţiei şi a acuzat parlamentarii PSD Timiş că au fost complici la aceasta prin votul lor. 

Am început anul 2017 cu Ordonanţa 13 şi s-a terminat cu legile Justiţiei, iar PSD Timiş a fost complice, pentru că au trecut cu sprijinul voturilor parlamentarilor PSD şi ALDE, a afirmat Drulă, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel