Viorica Dăncilă, premier. Cătălin Ivan, mesaj pentru Iohannis: Democrația română, în pericol

sursa: facebook / Catalin Ivan
sursa: facebook / Catalin Ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan a transmis un mesaj dur după ce PSD a ieșit de la consultările de la Cotroceni.

Cătălin Ivan arată că în acest moment ”democrația din România este pusă în pericol”. Potrivit acestuia, Klaus Iohannis dacă o va accepta pe Viorica Dăncilă va demonstra că ”nu dă doi bani pe țară și viitorul” ei, însă își va asigura un alt mandat.

„Dacă o va accepta pe Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis va demonstra tuturor, dar mai ales propriilor votanți, că nu dă doi bani pe țara și pe viitorul acesteia, și că este preocupat doar de un al doilea mandat.

Sigur că un prim ministru că Dăncilă din partea PSD ar însemna un nou mandat pentru Iohannis, dar ar însemna în același timp și că un singur om va conduce parlamentul, guvernul și cel mai mare partid din România. Cel care pune interesul său înaintea interesului celor pe care îi reprezintă, nu merită să ocupe acea funcție.

Democrația din România este pusă în pericol. Viitorul acestei țări arată extrem de sumbru, iar vina este una colectivă. Mă includ, deși nu am avut niciodată puterea de a-l opri pe Dragnea, oricât de antipatic mi-a fost încă de la prima întâlnire”, a transmis Cătălin Ivan pe pagina de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel