Viorica Dăncilă, precizare despre o eventuală demisie dacă trece moţiunea: Vă spun categoric

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă îşi va da demisia din fruntea Guvernului în cazul în care moţiunea de cenzură va trece. 

Întrebată dacă îşi va da demisia din funcţia de prim-ministru în eventualitatea în care moţiunea de cenzură va trece, Viorica Dăncilă a declarat: Nu! Repet. Această moţiune nu va trece. Dacă luăm scenariul că trece moţiunea ne vom continua lupta şi vom urmări ce va face fiecare guvern. Eu sunt un om responsabil. Voi cere preşedintelui să facă nominalizare cât mai repede dacă vrea să dea dovadă de bună credinţă şi să schimbe acest Guvern eşuat, cum spune domnia sa". Răspunsul premierului Dăncilă a venit în cadrul unui interviu pe care l-a acordat la Adevărul Live. 

"Categoric da! O să monitorizăm din opoziţie, o să urmărim cât de eficienţi sunt. Voi fi candidatul PSD şi preşedintele PSD. Mai e o lună până la primul tur al alegerilor şi nu ne putem permite experienţe", a mai spus Viorica Dăncilă, întrebată dacă va rămâne candidatul PSD la prezidenţiale. 

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă s-a declarat optimistă cu privire la rezultatul scrutinului: "Eu cred că PSD va câştiga. Partidul a fost implicat, eu am luptat zi de zi pentru Victor Ponta. Aroganţa a fost unul din motivele pentru care am pierdut alegerile. Aroganţa în general",  a mai declarat Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel