EXCLUSIV  Viorica Dăncilă, portret astrologic înainte de prezidențiale: E foarte interesant un lucru

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a creionat portretele astrologice ale candidaților pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Aflați, în rândurile de mai jos, ce a zis de Viorica Dăncilă, candidatul PSD.

„Pe 10 noiembrie, vom avea primul tur al alegerilor prezidențiale. Astrograma momentului scoate la iveală motivele pentru care campania electorală a fost una tăcută. Avem ascendentul în Scorpion conjunct cu Soarele și Mercur retrograd în Scorpion, deci percepem momentul important, unul care ne readuce în minte o poveste mai veche, posibil tot niște alegeri prezidențiale sau chiar amintiri dureroase de acum câțiva ani. Rolul lui Mercur retrograd în Scorpion este să ne facă să analizăm, să retrăim anumite clipe în care țara a experimentat trauma și să ne convingă să votăm fără prea mult tam-tam", a spus Daniela Simulescu.

Astrologul DCNews a realizat portretele candidaților. Cu privire la Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie, Daniela Simulescu a spus: „Este Săgetător. Este născută la Lună Nouă, nu știm exact ora. Este o persoană optimistă, cu obiective, îi place să călătorească. E foarte important pentru persoanele cu marcaj în Săgetător că spun tot timpul că susțin dreptatea și ce e just. (...) Aceste persoane spun ceea ce cred. E foarte interesant că în astrograma natală are un marcaj de Capricorn fantastic. Mă refer la următorul lucru: are Marte, Mercur și Venus, deci are planeta acțiunii, gândirii și feminității în Capricorn. Avem de a face cu o femeie foarte răbdătoare. Este o persoană calculată, așezată, dornică să stingă orice inițiativă care poate să declanșeze haos, frică, neliniște. Are o răbdare fantastică".

„Nu se pierde ușor cu firea, își continuă foarte bine drumul. (...) Dacă va cădea, se va ridica. Tot timpul privește lucrurile pe termen lung. Cu siguranță, are planuri pe foarte mult timp de acum înainte. Oamenii cu nodul sud în Capricorn pot lua decizii în cele mai grele momente", a mai spus Daniela Simulescu.

Prezidențiale 2019. Astrogramă pentru candidați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel