Viorica Dăncilă. Ordin pentru miniștri

Viorica Dăncilă, Legea achiziţiilor publice. Anunț privind ședința de Guvern
Viorica Dăncilă, Legea achiziţiilor publice. Anunț privind ședința de Guvern

Premierul vrea ca să petreacă sărbătorile în liniște.

Premierul Viorica Dăncilă le-a solicitat, marţi, miniştrilor să pregătească minivacanţa de 1 mai, astfel încât românii să poată să petreacă în linişte. "La sfârşitul săptămânii acesteia, românii au o minivacanţă şi aş vrea, domnilor miniştri, ca să pregătim acest lucru, astfel încât românii să îşi poată petrece liniştiţi această minivacanţă", a declarat Dănciă, la începutul şedinţei de Guvern, desfășurată la sediul din Palatul  Victoria.

[citeste si]

Miniștrii și-au făcut treaba

Totodată, premierul a precizat că miniştrii Carmen Dan, Ioan Deneş şi Bogdan Trif i-au prezentat deja măsurile luate în acest sens.
"Am fost informată deja de către doamna ministru Carmen Dan că la nivelul Ministerului Afacerilor Interne a fost realizat un plan de măsuri în ceea ce priveşte ordinea publică, fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor, dar şi intervenţii în caz de urgenţă. Am înţeles că şi domnul ministru al Apelor şi Pădurilor, domnul Deneş, a fost pe litoral şi a verificat starea plajelor, şi, ieri, domnul ministru al Turismului, domnul Bogdan Trif, a avut o întâlnire cu reprezentanţii operatorilor de turism (...) este important ca românii să îşi poată petrece zilele de vacanţă în linişte", a mai afirmat Dăncilă, citată de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel