Viorica Dăncilă, mutări spectaculoase. Mircea Badea, previziune cruntă pentru Barna

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit, la Antena 3, despre trei candidați pentru alegerile prezidențiale din toamnă: Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis și Dan Barna.

„Un efect pozitiv pentru Dăncilă: dă senzația publicului că toata treaba este între Dăncilă și Werner. Barna e a treia roată de la bicicletă: dar vreau și eu, vreau și eu, sunt și eu pe aici, pick me, pick me (n.r. alege-mă pe mine). Poporul român se uite și zice: cei doi se bat, Dăncilă cu Werner, și mai e unul, Barna. Aceasta e senzația.

Doamna Dăncilă are câștigul de a fi pusă pe același nivel cu Werner, în sensul în care aceștia sunt cei doi combatanți. De cine vorbește Werner nasol? De Dăncilă. Cui îi pune bețe în roate? Lui Dăncilă. Cine îl denunță non stop și îl acuză pe Werner? Dăncilă. Nu aud Barna nicăieri. Barna nu se aude. E și el cu capul în poză cu niște chestii...", a spus Mircea Badea la Antena 3, făcând ulterior referire la filmarea postată pe Facebook de Dan Barna. Acesta a spus că lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva este funcțional. „Ce?! Până acum erau acuzați că nu fac autostrăzi. Probabil, Barna are el o aplicație de făcut autostrăzi, apasă și se fac autostrăzi. Acum au schimbat acuzația: au făcut autostradă, dar nu vor să o dea în folosință".

„Dăncilă pune șef la Senat, îi distruge partidul lui Tăriceanu, face chestii tari, în sensul de vizibile, oricum spectaculoase. Adică nu ai cum să ratezi ce face Dăncilă", a mai spus Mircea Badea.

Cu privire la Dan Barna, în opinia sa, „va miza pe voturile corporatiștilor". „Nu câștigi președinția României cu voturile corporatiștilor, eu cred că nici nu intri în turul doi", a declarat acesta la Antena 3.  

VEZI ȘI: Avocatul Poporului, sesizare către CCR. Mircea Badea: Nu am văzut pe nicăieri! Foarte tare, Renate Weber!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel