Viorica Dăncilă, mesaj după întâlnirea cu organizaţia de femei a PSD: Sunt aici ca să duc lupta mai departe

Florin Răvdan / 30 aug 2019 / 21:57

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj la finalul întâlnirii cu organizaţia de femei din cadrul PSD, pe care a condus-o mai mulţi ani. 

"Sunt de 23 de ani în acest partid, însă am rămas mereu profund atașată organizației de femei pe care am condus-o mulți ani. Am întâlnit aici femei extraordinare: mame care au înțeles să se implice în politică pentru viitorul copiilor lor, femei de succes, cu cariere, care au înțeles că societatea are nevoie de cunoștințele și expertiza lor, tinere care și-au dorit să trăiască mai bine decât au făcut-o părinții lor și au știut că nimic nu vine ușor dacă nu muncești. Am întâlnit doamne în vârstă care știu mai bine decât oricine cum a tranzitat societatea noastră ultimii 30 de ani și au ce ne învăța despre cum e să fii femeie în România.

Am învățat, în timp, de la fiecare. Iar astăzi sunt aici ca să duc lupta mai departe! Avem nevoie de continuitate în proiectele noastre. Avem nevoie să creștem, să construim, să educăm, să punem baze pentru viitor", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.