Viorica Dăncilă, mesaj despre Toader de la Chişinău

Viorica Dăncilă şi-a manifestat susţinerea faţă de Tudorel Toader.

Așadar, premierul Viorica Dăncilă şi-a manifestat, marţi, 27 februarie, susţinerea faţă de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Viorica Dăncilă a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Chişinău, că are foarte mare încredere în Toader şi că raportul de evaluare a activităţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a şefei DNA Laura Codruţa Kovesi a fost 'argumentat'.

'Ministrul Tudorel Toader este ministru în Guvernul meu, este un ministru foarte bun, membru al Comisiei de la Veneţia, în care eu am foarte mare încredere. Domnul ministru a venit cu un raport de evaluare din punctul dumnealui de vedere, un raport argumentat. Acesta trebuie să îşi urmeze cursul, iar cei care vor hotărî vor trebui să fie tot cei din justiţie. Bineînţeles, răspunsul final va fi la domnul preşedinte Iohannis', a spus Dăncilă.

De asemenea, a subliniat că 'nimeni nu trebuie să interfereze în justiţie, nici politicul, nici altcineva'. 'Justiţia trebuie să fie independentă şi să îşi facă datoria', a adăugat premierul României. 

[citeste si]

Amintim că Tudorel Toader va participa marţi la şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în care se va discuta solicitarea privind revocarea din funcţie a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel