Viorica Dăncilă, după declarația făcută de Dan Barna la Cristache

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, în cadrul conferinței Școlii de vară a femeilor social democrate, la Constanța, că i-a rugat pe toți liderii politici și cei care candidează să nu se folosească de tragediile oamenilor în campanii.

„În același timp, i-am rugat pe toți, lideri politici, pe toți cei are candidează, să nu folosească tragediile oamenilor în campaniile electorale. Nu este normal ca o persoană să spună, dacă eu aș fi fost președinte, nu s-ar fi întâmplat acest lucru, nu este normal să avem astfel de abordări", a spus Viorica Dăncilă.

Pe 7 august, liderul USR, Dan Barna, a declarat, la TVR 1, după ce a demarat campania de strângere de semnături pentru prezidențiale, că, dacă ar fi fost președintele României, crima de la Caracal nu s-ar fi întâmplat.

Ulterior, acesta a clarificat afirmația, spunând că nu crede că dacă ar fi fost președintele României crima de la Caracal nu s-ar mai fi întâmplat. Barna a precizat că președintele, în calitate de șef al CSAT, se poate ocupa de buna funcționare a insituțiilor publice de siguranță a cetățenilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel