Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis, relație. ”Mă deranjează!”

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a explicat de ce o deranjează prșeedintele Klaus Iohannis. 

Viorica Dăncilă afirmă că i s-ar fi părut normal să existe, măcar pe perioada președinției rotative a Consiliului UE, o comunicare președinte-premier, dar acest lucru nu a fost posibil. 

”Sunt lucruri care trebuie discutate înainte de a lua o decizie și nu ar fi bine ca anumite mesaje să fie contradictorii. Am încercat să am o cooperare bună cu președintele pe timpul deținerii președinției rotative, nu am reușit. Din păcate, știți bine că la început președintele a spus că nu suntem pregătiți, că nu o să facem față, dar acum spune că am avut o președinție de succes și încearcă să și-o asume. Da, mă deranjează, mă deranjează dintr-un singur punct de vedere, nu că vorbește bine despre modul în care am gestionat președinția, pentru că acest lucru este bun, în fond, nu am făcut-o pentru noi, personal, ci pentru țară, dar niciodată nu le-a mulțumit celor care au muncit, miniștri, experți, reprezentanți ai României la Bruxelles. În spatele acestor rezultate a fost multă muncă și mult efort” a spus premierul Viorica Dăncilă, la Antena 3. 

"Pe data de 12 iulie, voi face un eveniment la Ateneu, unde îi voi invita pe toți cei care au fost implicați în Președinția României la Consiliul UE, vom avea mai mulți invitați, vom face un bilanț al președinției rotative. Vreau să avem un eveniment în care oamenii să-i vadă pe cei care au muncit", a anunțat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel