Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis, REFUZ COTROCENI. ”Nu pot accepta ACEST LUCRU”

Premierul Viorica Dăncilă a explicat refuzul de a merge astăzi la Palatul Cotroceni. Mai mult, a făcut dezvăluiri despre ce s-a întâmplat înainte. 

Viorica Dăncilă a declarat, la România TV, că ”aprecierile președintelui m-au jignit. (...) Eu am încercat să păstrez echilibrul. Am sunat pentru a-i comunica președintelui că nu voi merge la întâlnire, pentru a avea o discuție. Mi s-a spus că este într-o întrunire care va dura până la ora 11:00. Am comunicat că nu o să mă prezint. Am sperat că președintele mă va suna înapoi și vom discuta, dar reacția a fost cea pe care am văzut-o cu toții. 

Am fost un om discret, nu am dat publicității astfel de lucruri (stenograma discuției, n.r.), mi s-a părut normal ca discuțiile să aibă un caracter confidențial.”

”Nu pot accepta acest lucru”

Întrebată de ce totuși nu a mers la întâlnire, Viorica Dăncilă a răspuns: ”Am fost plecată în Israel, când m-am întors am văzut declarațiile dlui președinte, am văzut modul cum dădea impresia că mă cheamă ca la școală, sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel